Най-новите обувки на президента Байдън предизвикаха подновен дебат за неговото здраве

...
Най-новите обувки на президента Байдън предизвикаха подновен дебат за неговото здраве
Коментари Харесай

Новите обувки на Джо Байдън за „котва за лодка“, предназначени за максимална „стабилност“, тъй като падането на президента предизвиква безпокойство

Най-новите обувки на президента Байдън провокираха възобновен спор за неговото здраве и физическо положение, като някои спекулираха, че са предопределени да предотвратят президент от рухване.

„ Служителите на Байдън го принуждават да носи нов чифт „ начин на живот маратонки “, тъй като той се спъва толкоз доста “, гласи туит от RNC Research в събота, отнасящ се до новите обувки на Байдън.

Наблюдатели оприличиха обувките на „ котви за лодки “ и „ кейове “, само че отчетът „ Inside Edition “, прикачен към туита, разкри, че новите обувки на президента в действителност са „ начин на живот маратонки “, създадени от марката обувки Hoka.

Докладът „ Inside Edition “ отбелязва, че обувките са „ проектирани за оптимален комфорт и поддръжка при вървене или туризъм. “

Специфичната обувка на Байдън се назовава „ Hoka Transport “, се споделя в отчета, обувка, която има „ необятна подметка “, която „ без подозрение е страхотна за непоклатимост “.

Докладът отбелязва, че президентът „ има история на препъване “, само че че об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР